top of page

De aangeboden afweermiddelen met dubbele werking zijn:

- Afweermiddelen veilig en effectief ;

-100% biologisch, zijn niet schadelijk voor kinderen en huisdieren;

- Ecologisch, de containers zijn 100% recyclebaar en hebben eenDuur van 12 maanden;

- Eenvoudig en snel te installeren;

- Kostenbesparend en metZeer goede prijs-kwaliteitverhouding.

Onze Producten

Reisschild

guepes-away-protecta-PhotoRoom.png
91rfIgHfYxL-PhotoRoom.png

Het is een essentiële oplossing, perfect voor alledaagse situaties: in het park, in het café, op het terras, in de tuin of gewoon lekker luieren rond een barbecue.

Het bevat geen vloeistoffen of insecticiden.

1nuisible1solution-guepes-away-banniere.webp

Portable diffuser Pro draagbare diffuser

Wespenbeschermer diffuser.png

Met behulp van de nieuwste ultrasone technologie kunt u het hele gezin beschermen, zowel thuis als op reis.

Nadat het apparaat volledig is opgeladen, kan het tot 8 uur worden gebruikt, of de hele dag door het aangesloten te laten op het netsnoer.

Bovendien is hij stil, lekvrij en is hij indien nodig voorzien van een meerkleurig nachtlampje.

Vullingen

Navullingen wespenwacht-PhotoRoom.png

Wasp Guard 100% natuurlijke biologische olie-afstotende olie voor het navullen van diffusors.

Muggenwerende reisdozen

muggenafstotend.png

Neem contact met ons op voor meer informatie

Getuigenissen van gebruikers

  • Voor een bedrijf als onze bakkerij is het erg belangrijk om alleen natuurlijke producten te gebruiken, vrij van chemicaliën en giftige producten. We hebben in de loop der jaren veel insectenwerende middelen geprobeerd, maar zonder succes, maar we hebben zojuist de meest effectieve en betrouwbare oplossing op de markt gevonden.

Café Inhaberin

 

  • In de huidige context worden we geconfronteerd met een groeiende vraag naar milieuvriendelijke, biologische en ethische oplossingen en producten. Op het gebied van ongediertebestrijding hebben we een trend vastgesteld die pleit voor het gebruik van vluchtige natuurlijke stoffen die een zeer belangrijke rol spelen in het leven en de communicatie van insecten en die kunnen worden gebruikt als natuurlijk aas of afweermiddel zonder het milieu te schaden. Wasp Guard is het perfecte voorbeeld van deze trend naar biologische producten.

    Istvan Szarukan

 

  • Ons werd gevraagd om het product wetenschappelijk te testen. Veel producten op basis van chemische componenten worden in onze laboratoria getest om hun effectiviteit, toxiciteit en ecologische voetafdruk te verifiëren. We hadden niet verwacht dat een eenvoudig natuurlijk parfum zo effectief zou werken, we waren zeer aangenaam verrast door de resultaten. We raden het gebruik van dit product ten zeerste aan als natuurlijk insectenwerend middel voor iedereen en in het bijzonder voor mensen die allergisch zijn voor wespensteken.

    Mahendra Rai

 

  • Deze doos is een onmisbaar onderdeel van mijn tas geworden. Hij is stijlvol, chic, compact, draagbaar maar houdt vooral wespen op afstand!

Donna Cole  

 

  • Afgelopen zomer werd mijn bar overspoeld door wespen vanwege de hoge temperaturen die schadelijk waren voor mijn bedrijf. Ik vond dit product dankzij een vriend die me erover vertelde en ik kon mijn ogen niet geloven: het product hield wespen onmiddellijk weg van drankjes en tafels!

Antonio Granadas

Logo contact gsm.jpg
Logo contact gsm.jpg
bottom of page